Introductie
Particulieren
Bedrijven
Stofzuigsystemen
Werking
Voordelen
Installatie
Contact informatie
Offerte aanvragen
Links
Electro-APK
Wees electrische defecten voor en laat uw huis installatie jaarlijks controleren.
Klik hier

 
Aangesloten bij:

Voordelen

Maximale hygiŽne en een zuivere frisse lucht

Het stof wat door een tradionele stofzuiger terug in huis wordt geblazen zorgt vaak voor irritaties en allerlei ongemakken. Allesbehalve gezond!

Dit komt omdat het stof ondermeer bacteriŽn, microben, mijten, sporen van micro organismen kan bevatten. Bij een gewone stofzuiger komen deze deeltjes terug in de ruimte waar men aan het stofzuigen is.

De zogenaamde stofzuigers die werken op basis van water zijn ook zeer ongezond. Ze zijn een broeihaard voor bacteriŽn veroorzaakt door de motor(warmte), het stof, water en vochtigheid (door het filtersysteem).

Het stofzuigsysteem rekent af met elke vorm van stof, omdat het kleinste stofdeeltje wat nog zou overblijven naar buiten wordt geblazen, weg van de inwoners. Het stofzuigsysteem is niet enkel bedoeld voor mensen die last hebben van een bepaalde allergie, maar voor iedereen die begaan is met zijn/haar gezondheid.

Gemakkelijk, veilig en geluidloos

Doet u het ook? In die overvolle kast zoeken naar de stofzuiger, een ongemakkelijk toestel heen en weer slepen, het stopcontact zoeken, nog meer gesleep, opletten om nergens tegen of vast achter het meubilair te zitten. En daarbij die vervelende herrie, samen met een onfrisse geur.

Diegene die regelmatig met de taak is opgezadeld zal zich vast en zeker herkend hebben!

Met een centraal stofzuigsysteem stofzuigen betekent niet alleen tijd en energie besparen maar ook uw partner of kinderen kunnen in alle rust zonder lawaai bezig zijn.

U bespaart gemakkelijk de helft van uw tijd die u vroeger gebruikte om het huis schoon te maken. Die tijd kunt u dan nu met uw gezin voor veel leukere activiteiten doorbrengen!

Duurzaam en een gegarandeerde meerwaarde aan uw woning!

Een centraal stofzuigsysteem gaat lang mee. Bovendien is het een waardevol pluspunt als u uw woning verkoopt.